diumenge, 5 de juliol de 2009

Especial de xocolata



L'especial de xocolata es molt ràpid de fer;
A mi m'ha ajudat una mica la mare, perquè jo sola no podria.
Si vols fer aquest plat aquests són els ingredients:
1 ou
75 grs de sucre
75 grs d'oli
75 grs de farina
llevat
es barreja tot en una massa i es fica al forn 30'
Quan l'hagis tret del forn el deixes refredar i quan s'hagi refredat el talles.
Desprès li poses xocolata a sobre i al costat alguna fruita com per exemple kiwi.

3 comentaris:

  1. Vaja, et va quedar molt bé la foto. A veure quan t'animes i poses una altra recepta.
    Una abraçada

    ResponSuprimeix
  2. Molt bé sargantaneta... i de xocolata que bé i de segur també bó i fàcil, ho té tot. Que vaigui de gust Sargantaneta¡. Josepb -menja de bacallà-

    ResponSuprimeix