
Les Ravoles de truita es un plat d'aperitiu.
Tambè es senzill per una banda peró es tenen que fer servir els fogons!
INGREDIENTS:
2 ous
molles de pa (la quantitat que vulguis)
formatge mozzarela
sal
Per fer-ho primer agafes la batedora i li tires els 2 ous i ho bats.
Despres tira-hi les molles de pa(però les crostes no!) i ho ternes a batre.
I tires la mozzarela però s'ha d'estar bastanta estona perque costa molt a batre.
I ja tens tota la massa diriem... ara ja es pot coure:
Es cou de la seguent marera:
Vas agafant cullerades de tota la massa i ho tires a la paella amb l'oli escalfat. Les cullerades les deixes que fermin un cercle i no ho treus de la paella fins que no estigui bastant rosset.
Quan ho hagis tret de la paella li pots tirar una mica mes de mozzarela.
I JA ESTÀ. JA TENS EL TEU PLAT DE RAVOLES DE TRUITA!!
Ànims, i a veure si segueixes posant receptes.
ResponEliminaUna besada
Ànims, sargantaneta, que aquí et seguirem uns quants :)
ResponEliminaGràcies gemma
ResponEliminaM'ha punto aquesta recepta per alguna ocasió de segur que caura algún día per fer-la. Moltes gràcies per compartir aquestes receptes -de segur- tant i tant bones. Felicitats Sargantaneta¡¡
ResponEliminaHola,
ResponEliminaSu blog ha captado nuestra atención por la calidad de sus recetas.
Agradeceríamos que lo registre en Ptitchef.com para poder indexarlo.
Ptitchef es un directorio que referencia los mejores sitios web de
cocina. Cientos de blogs ya se han inscrito y disfrutan de Ptitchef
para darse a conocer.
Para suscribirse a Ptitchef vaya a
http://es.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form o en
http://es.petitchef.com y haga clic en "Anade tu blog " en la barra la
parte superior.
Atentamente,
Vincent
Hola pantumaca edez mu buena.
ResponElimina