dilluns, 1 de juny de 2009

Ravoles de truita


Les Ravoles de truita es un plat d'aperitiu.
Tambè es senzill per una banda peró es tenen que fer servir els fogons!

INGREDIENTS:
2 ous
molles de pa (la quantitat que vulguis)
formatge mozzarela
sal

Per fer-ho primer agafes la batedora i li tires els 2 ous i ho bats.
Despres tira-hi les molles de pa(però les crostes no!) i ho ternes a batre.

I tires la mozzarela però s'ha d'estar bastanta estona perque costa molt a batre.

I ja tens tota la massa diriem... ara ja es pot coure:

Es cou de la seguent marera:

Vas agafant cullerades de tota la massa i ho tires a la paella amb l'oli escalfat. Les cullerades les deixes que fermin un cercle i no ho treus de la paella fins que no estigui bastant rosset.

Quan ho hagis tret de la paella li pots tirar una mica mes de mozzarela.

I JA ESTÀ. JA TENS EL TEU PLAT DE RAVOLES DE TRUITA!!


5 comentaris:

  1. Ànims, i a veure si segueixes posant receptes.
    Una besada

    ResponElimina
  2. Ànims, sargantaneta, que aquí et seguirem uns quants :)

    ResponElimina
  3. M'ha punto aquesta recepta per alguna ocasió de segur que caura algún día per fer-la. Moltes gràcies per compartir aquestes receptes -de segur- tant i tant bones. Felicitats Sargantaneta¡¡

    ResponElimina
  4. Hola,

    Su blog ha captado nuestra atención por la calidad de sus recetas.

    Agradeceríamos que lo registre en Ptitchef.com para poder indexarlo.

    Ptitchef es un directorio que referencia los mejores sitios web de
    cocina. Cientos de blogs ya se han inscrito y disfrutan de Ptitchef
    para darse a conocer.

    Para suscribirse a Ptitchef vaya a
    http://es.petitchef.com/?obj=front&action=site_ajout_form o en
    http://es.petitchef.com y haga clic en "Anade tu blog " en la barra la
    parte superior.

    Atentamente,

    Vincent

    ResponElimina