dilluns, 1 de juny del 2009

Ravoles de truita


Les Ravoles de truita es un plat d'aperitiu.
Tambè es senzill per una banda peró es tenen que fer servir els fogons!

INGREDIENTS:
2 ous
molles de pa (la quantitat que vulguis)
formatge mozzarela
sal

Per fer-ho primer agafes la batedora i li tires els 2 ous i ho bats.
Despres tira-hi les molles de pa(però les crostes no!) i ho ternes a batre.

I tires la mozzarela però s'ha d'estar bastanta estona perque costa molt a batre.

I ja tens tota la massa diriem... ara ja es pot coure:

Es cou de la seguent marera:

Vas agafant cullerades de tota la massa i ho tires a la paella amb l'oli escalfat. Les cullerades les deixes que fermin un cercle i no ho treus de la paella fins que no estigui bastant rosset.

Quan ho hagis tret de la paella li pots tirar una mica mes de mozzarela.

I JA ESTÀ. JA TENS EL TEU PLAT DE RAVOLES DE TRUITA!!


5 comentaris:

  1. Ànims, i a veure si segueixes posant receptes.
    Una besada

    ResponElimina
  2. Ànims, sargantaneta, que aquí et seguirem uns quants :)

    ResponElimina
  3. M'ha punto aquesta recepta per alguna ocasió de segur que caura algún día per fer-la. Moltes gràcies per compartir aquestes receptes -de segur- tant i tant bones. Felicitats Sargantaneta¡¡

    ResponElimina